ja paina enter

Disec  >  Ajankohtaista > Artikkelit

Turun museokeskus ottaa Yksa-kokoelmahallintapalvelumme käyttöönsä

Turun museokeskus alkaa käyttämään Disecin monipuolista kokoelmahallintapalvelua Yksaa omassa toiminnassaan. Haluamme erityisesti kiittää Turun museokeskuslaisia ja Varsinais-Suomen eri museoiden väkeä, koska siellä ollaan oltu kiitettävän aktiivisia ja monen monta toimintaa tehostavaa ja sähköisiä objekteja rikastavaa toimintoa olemme yhdessä heidän kanssaan kehittäneet. Odotamme jatkossakin pitkää ja hedelmällistä yhteistyötä varsinais-suomalaisten museoiden kanssa ja haluamme tuoda aineistojen aarteet mahdollisimman rikkaalla tavalla kaikkien saataville.

Turun museokeskus kokoaa yhteen Turun kaupungin omistamat museot. Se toimii myös Varsinais-Suomen alueellisena vastuumuseona. Turun kaupungin museot ovat:


Turun museokeskus vastaa kaupungin kulttuuri-, taide- ja luonnonhistoriallisesta museotoimesta. Se muodostaa ja ylläpitää esine- ja taidekokoelmia sekä edistää kulttuuriympäristön säilymistä. Museokeskus välittää kulttuuriperintöä sekä visuaalista kulttuuria: tutkimustyö ja tiedon jakaminen näyttelyiden ja julkaisujen kautta ovat museotoiminnan perusta.

Turun museokeskus
Aurajoki aikojen takaa (Kuva: Turun museokeskus)

Lisää Turun museokeskuksesta voit lukea täältä.

Lisätietoja Disecin Yksa-palveluista antaa asiakaspäällikkö Kaisa Neuvonen, puh. 0400 897191, etunimi.sukunimi(a)disec.fi