Disec mukana Suomen 9. arkistopäivillä 5.-7.6.2019

Suomen 9. arkistopäivät pidetään Mikkelissä Konsertti- ja kongressitalo Mikaelissa 5.-7.6. Disec järjestää keskiviikkona 5.6. klo 18.00 alkaen liikuttavat etkot Saimaa Stadiumissa, joka sijaitsee Kansallisarkiston Mikkelin toimipisteen vieressä Mikkelin Kalevankankaalla.

Disec Frisbeegolf kiekot

Kaikille arkistopäiville jo keskiviikkona paikanpäälle saapuville tarjotaan mahdollisuutta tulla näkemään ja kokemaan liikuttavat etkot Stadiumilla. Tarjolla on liikuttavia kokemuksia a:sta ä:hän elikä autoradasta älyseinään.

Jos ja kun haluat tulla Stadiumiin arkistopäivien etkoille niin kerrothan siitä meillekin täyttämällä tämän, kiitos 🙂
(Tämä siksi jotta tiedämme hiukan etukäteen varautua tulijamäärään).

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Aki Lassila, p. 0400 869 955, etunimi.sukunimi(a)disec.fi