Varautuminen poikkeusoloihin

Kiinalaista mietelausetta lainataksemme ”elämme mielenkiintoisia aikoja”. Disec on varautunut tähän poikkeukselliseen aikaan ja -oloihin turvatakseen palveluidemme pyörimisen 24/7/365 jouhevasti nyt ja jatkossa. Allaolevan mukaisesti noudatamme riskitasoa 2.

Disec Varautuminen

Disecin palvelut ja tuki toimivat yleisestä kriisistä huolimatta normaalisti. Toimimme yleisten ohjeiden mukaisesti ja pyrimme tekemään asioita mahdollisimman paljon etätyökalujen avulla.

Olkaamme rauhallisia ja tukekaamme toisiamme näinä koettelevina aikoina. Muistakaa myös pestä käsiä usein sekä huolellisesti.

Lisätietoja: Aki Lassila, Toimitusjohtaja, Disec Oy

Disec kävi kannustamassa Jukurit 5-0 voittoon Sportista

Disec Oy oli otteluisäntänä, kun Jukurit sai lauantaina 18.1.2020 Vaasan Sportin vieraakseen illan liigaotteluun Mikkelin Ikioma-areenalle. Disec saapui paikalle reilun 20 hengen voimin, jossa oli edustettuna Disecin työntekijöitä, heidän perheenjäseniään, asiakkaita ja muita sidosryhmiä.

Kiekkoilta aloitettiin yhdessä reilu tunti ennen ottelun alkua. Halukkaat pääsivät testaamaan löylyt aition saunassa, minkä jälkeen nautittiin yhdessä maukkaasta ruoasta ja hyvästä seurasta. Myös päävalmentaja Marko Kauppinen kävi tervehtimässä diseciläisiä ja heidän vieraitaan. Mako pääsi vastaamaan tiukkoihin kysymyksiin, joita aitiovieraat hänelle esittivät.

Ottelutapahtuman alkuseremoniat huipentuivat, kun Disec Oy:n toimitusjohtaja Aki Lassila kävi pudottamassa ottelun avauskiekon jäähän.

Otteluisännän aitiossa oli vahva tuki kotijoukkueelle koko ottelun ajan. Disec on kahdesti aiemminkin järjestänyt kiekkoiltoja aitiossa, ja niistäkin peleistä Jukurit ovat selvinneet voittajana täydellä kolmen pisteen saalilla. Kannustuksesta ei voitto jäisi kiinni tänäkään iltana.

Jesper Piitulaisen avausmaali toisessa erässä nostatti tunnelmaa entisestään. Kuva: Mikko Rahikainen.

Kolmannen erän maalisateessa tunnelma nousi entisestään. Pelin jälkeen koko aition väki oli yhtä mieltä, että ilta oli erittäin onnistunut, eikä paljon parempaa lopputulosta olisi voinut toivoa. Toimitusjohtaja Lassila totesikin pilke silmäkulmassaan, että aitiokeikkoja joudutaan tekemään kenties jatkossakin.

Arkistopäivät Mikkelissä 5.-7.6.2019

Tervetuloa Arkistopäiville aurinkoiseen Mikkeliin ja konsertti- ja kongressitalo Mikaeliin. Paikallisena toimijana Disec sekä me disecläiset olemme tapahtumassa vahvasti mukana ja mielellämme vaihdamme ajatuksia tiedonhallinnan monipuoliseen maailmaan liittyen.

Kuva Mikaeli-talolta Arkistopäiivien alkusoitosta (Kuva :Aki Lassila)

Mikaelin lisäksi kannustamme kaikkia tutustumaan Mikkelin seudun arkistoalan toimijoihin ja jos/kun löydätte itsenne Kaakkois-Suomen kampusalueelta niin tulkaahan moikkaamaan meitä Mikpoliin. Tarjoamme mielellämme kahvit (jotka ovat kaupungin parhaasta päästä) ja juttua tiedonhallinasta, arkistoinnista ja ehkä muistakin kesäisistä aiheista 😉

Tervetuloa Disecin puolesta kaikille Arkistopäivien vieraille!

Aki Lassila, Toimitusjohtaja, Disec Oy

Tiedonhallintaa liiketoimintanäkökulmasta

XVI Liikearkistopäivillä Disecin toimitusjohtaja Aki Lassila kävi pitämässä esityksen tiedonhallinnasta laajalla skaalalla. Vilkaise täältä lisäraporttia paikan päältä.

Liikearkistopäivistä lisätietoa sekä ohjelma löytyvät täältä ja Lassilan LAY 2018 Keynote-esitys tästä.

Taiteeseen on taltioitu paljon viisautta ja Dilbertiä lainaten tieto on valtaa, vilkaise tästä tarkemmin.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Aki Lassila, p. 0400 869 955, etunimi.sukunimi(a)disec.fi

Arkistoinnista tiedonhallintaan

Disecistä kerrotaan Optio-lehdessä tiedonhallintaan ja kovin moneen muuhunkin asiaan liittyen:”Disec luotsaa maamme arkistoinnin digiajan tiedonhallintaan kovalla kokemuspohjalla ja itse kehitetyillä tietojärjestelmillä.”

Lue juttu tästä: Option juttu Disecistä

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Aki Lassila, p. 0400 869 955, etunimi.sukunimi(a)disec.fi

Disec esillä lääkäripäivillä Ruoholahdessa 31.8.-1.9.

Lääkäripäivät 2018

Lääkäripäivät 2018

Disecin löytää kertomasta palveluistaan Ruoholahdessa hotelli Clarionissa Lääkäripäiviltä.

Tule nykäisemään hihasta tai moikkaamaan muuten vaan ja hae samalla oma, uniikki Disec-tuubihuivisi meiltä 😉

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Aki Lassila, p. 0400 869 955, etunimi.sukunimi(a)disec.fi

Tervetuloa tervehtimään meitä ATK-päivillä Jyväskylässä!

Tervetuloa 22.-23.5. Jyväskylän Paviljonkiin 44. ATK-päiville kuulemaan uusimmat kuulumiset Disecin suunnalta. ATK-päiville on taas ladattu tuhti paketti kaikkea mahdollista automaattisen tietojenkäsittelyn ihmeellisestä maailmasta.

JKL ATK-päivät 2018

Tule piipahtamaan ständillämme kuulemaan meidän näkemyksiämme sähköisestä informaation käsittelystä. Disec tarjoaa laajalla skaalalla automaattiseen tietojenkäsittelyyn liittyvää tietojen hallintaa.

ATK-päivien annista löydät lisätietoa täältä.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Aki Lassila, p. 0400 869 955, etunimi.sukunimi(a)disec.fi
(hänet löytää myös ständiltämme – ainakin suurimman osan ajasta)

Avasimme toimiston Espooseen

A Grid

Tulimme etelään, meren ääreen perustamalla toimipisteen Espoon Otaniemeen A Grid:iin. A Grid on kuulemma pilttuu uusille yksisarvisille. Disec lähti tutkimaan onko asia näin. . .

Uuden toimipisteen myötä otimme taas start-up vaihteen käyttöön ja samalla päätimme lähteä kasvu-uralle vieläkin isompien tietovirtojen ihmeelliseen maailmaan.

A Grid:istä löytyy lisää tietoja täältä.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Aki Lassila, p. 0400 869 955, etunimi.sukunimi(a)disec.fi