Päivälehden arkisto alkaa käyttää sähköistä arkistopalveluamme

Päivälehden arkisto alkaa käyttää Disecin sähköistä arkistopalvelua omassa toiminnassaan. Odotamme yhteistyöltämme sekä monipuolisia että rikkaita kuvailutietoja hyvin, hyvin pitkäksi aikaa.

Päivälehden arkisto

Päivälehden arkistossa pääsee tutustumaan Helsingin Sanomia kustantavan Sanoma Oyj:n sekä sen edeltäjien historiaan. Suurin osa arkiston aineistosta on vapaasti tutkijoiden käytettävissä. Nimensä arkisto on saanut Helsingin Sanomien edeltäjästä, Päivälehdestä, joka ilmestyi vuosina 1889−1904. Sanoma Osakeyhtiön ja Lehtikuva Oy:n perustama arkisto, entinen Päivälehden arkistosäätiö, on toiminut vuodesta 1990. Lisää Päivälehden arkistosta voit lukea täältä.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Aki Lassila, p. 0400 869 955, etunimi.sukunimi(a)disec.fi