Disec kutsui Yksan arkistoasiakkaat koolle

Keskiviikkona 4.12.2019 Disec kutsui arkistoasikkaat YKSA-tapaamiseen. Tapaaminen järjestettiin hulppeissa puitteissa Aleksanterinkadun WTC-rakennuksen Marskin Salissa.

Yhteinen iltapäivä aloitettiin maukkaalla lounaalla, jonka jälkeen siirryttiin päivän varsinaiseen agendaan. Tavoitteena oli kertoa yleisesti Disecin viimeaikaisista kuulumisista, käydä läpi YKSAn nelosversion migraation etetnemistä sekä esitellä suunnitelmia tulevista käytännöistä.

YKSA-tapaaminen oli kaikin puolin onnistunut niin järjestävän tahon kuin osallistujienkin mielestä. Iltapäivän aikana käytiin aktiivista keskustelua YKSAn jo olemassa olevista, ja mahdollisista uusista ominaisuuksista. Disec oli tyytyväinen tapaamisen vastaanottoon ja lupaa vastata asiakkaiden toiveisiin, että YKSA-käyttäjiä kutsuttaisiin kokoon jatkossakin.